Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Αιμορροΐδες: Θεραπεία χωρίς να τις αφαιρέσετε!!

Επαναστατική θεραπεία χωρίς πόνο


Τα συμπτώματα των αιμορροΐδων είναι γνωστά, ιδιαίτερα στους πάσχοντες που ταλαιπωρούνται και συχνά πυκνά υποφέρουν, όταν το πρόβλημα
βρίσκεται σε έξαρση.

Η αιτία που ενεργοποιεί συνήθως το πρόβλημα είναι η ενδοκοιλιακή πίεση, όποτε και με όποιο τρόπο αυτή συμβεί. Γι΄ αυτό και είναι σύνηθες το πρόβλημα να παρουσιάζεται στις εγκύους και τους παχύσαρκους ενώ μπορεί να παρουσιαστεί επίσης στον καθένα που υποφέρει από δυσκοιλιότητα ή σε άτομα που σήκωσαν απότομα βάρος.

Όταν η συντηρητική αντιμετώπιση δεν έχει αποτέλεσμα και το πρόβλημα παραμένει ή επιδεινώνεται, τότε υπάρχει η λύση του ΝΕΟ laser, με την οποία μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα οριστικά,χωρίς αίμα και πόνο μέσα σε μόλις 10 λεπτά.


Άμεση και οριστική θεραπεία με το ΝΕΟ λέιζερ σε 10 λεπτά!

Με την χρησιμοποίηση του ΝΕΟ λέιζερ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά προβλήματα θεραπεία αιμορροΐδων 2ου έως 4ου βαθμού. Οι ασθενείς εύκολα και ανώδυνα μπορούν να απαλλαγούν οριστικά από το πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί μέσα σε περίπου 10 λεπτά, και το βασικότερο αναίμακτα και ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ.

Η επέμβαση είναι εξαιρετικά απλή και πραγματοποιείται  με τη χρήση ενός υπερσύγχρονου χειρουργικού Laser τελευταίας γενιάς μέσω ειδικού πρωκτοσκοπίου. Παρότι η επέμβαση μπορεί να γίνει ακόμη και με τοπική αναισθησία για εξωτερικές αιμορροϊδες προτιμότερο είναι να χορηγηθεί μία ήπια καταστολή (μέθη).

Η μέθοδος είναι απλή και αναίμακτη. Με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένης ίνας που εφαρμόζεται στο λέιζερ και επιτρέπει την εκπομπή της ακτινοβολίας του λέιζερ σε 360ο  δεν πραγματοποιείται αφαίρεση ή εκτομή ιστού αλλά μόνο καταστροφή των αγγείων με φωτοπηξία.
Συγκεκριμένα εισάγεται το ειδικό πρωκτοσκόπιο, ανευρίσκονται τα παθολογικά αγγεία (αιμορροϊδες) και στη συνέχεια εισάγεται η ειδικά διαμορφωμένη ίνα μέσα στο αιμορροϊδικό όζο, και στη συνέχεια με την εκπομπή της ενέργειας από τη συσκευή laser με αποτέλεσμα ο όζος να συρρικνωθεί και το αγγείο να καταστραφεί φωτοδυναμικά.
Στη συνέχεια η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρις ότου καταστραφούν όλοι οι αιμορροϊδικοί όζοι. Το τελικό αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται την πρώτη κιόλας εβδομάδα, ενώ η συρρίκνωση των όζων συνεχίζεται για αρκετό καιρό.



Η εφαρμογή του ΝΕΟ λέιζερ παρουσιάζει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα για τους ασθενείς με αιμορροΐδοπάθεια. Το κυριότερο είναι ότι πρόκειται για μέθοδο ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΝΟ. Είναι επίσης αναίμακτη, μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και δεν απαιτείται νοσηλεία. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ασθενής αντιμετωπίζει οριστικά και αποτελεσματικά το πρόβλημά του, και επιστρέφει άμεσα στο σπίτι του μετά τη θεραπεία  και τις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ή ταλαιπωρία.